Välj ur världens bredaste utbud av pistmaskiner

Vi har över 50 års erfarenhet av leverans och service på pistmaskiner i Sverige.
Kontakta oss så ser vi till att vi hittar rätt maskin för just ert ändamål.

50 års tillverkning av pistmaskiner

Prinoth är kända för att leverera pistmaskiner av högsta kvalitet. Vi har över 50 års erfarenhet av att bygga, konstruera och tillverka pistmaskiner som tar er verksamhet ett steg längre in i framtiden.

Vi jobbar med innovation och teknik i framkant, vi har alltid varit en drivande kraft i branschen och hela tiden förbättrat och utvecklat standarden. Ni kommer garanterat märka skillnad och hur fantastiska era backar håller sig hela dagen lång, oavsett snöläge. Backens yta är helt enkelt perfekt - något som era kunder kommer att lägga märke till.

Mer än bara försäljning

Vi på Prinoth är några av världens mest erfarna operatörer och har arbetat inom alla områden. Vi ser fram emot att dela våra teoretiska och praktiska kunskaper och vår rika erfarenhet med era operatörer under individuella lektioner. Vi anpassar oss efter era önskemål och kunskapsnivåer.

Pistmaskiner anpassade för allt

Alla våra maskiner bygger på teknologi, komfort och design, något som gör att din pistmaskin blir den bästa arbetsplatsen i världen. Vi ser till att du som förare sitter ergonomiskt och har en central plats i maskinen med 360 grader sikt.

Du kan bland annat hitta våra pistmaskiner inom följande arbete;

  • Alpin snöpreparering
  • Konstruktion och preparering av funparker, hopp och pipes
  • Transport
  • Antarctica
  • Preparera längdskidspår
  • Preparering av inomhusbacke
  • Preparering av snöskoterspår

Snödjupsmätning baserad på morgondagens teknik

I samarbete med Leica Geosystems erbjuder PRINOTH ett satellitbaserat system som tillåter den mest exakta snödjupmätning och visualisering.  Kontakta oss så berättar vi mer, inga frågor är för små eller stora! 

Röd logga för Prinoth

Kontakta oss idag

Prinoth
Hantverksvägen 1A
780 64 Lima

 0280-266 10

info@prinoth.se

Kontakta oss